Föräldrarföreningen

Föräldrarföreningen i Svartå stöttar aktiviteter på skola och dagis i Svartå.

Vi i föreningen arrangerar med hjälp av föräldrar, aktiviteter för barn i olika åldrar.

Alla är välkomna som medlemmar, även du som inte har barn.

Välkommen som medlem i Svartå Föräldraförening!

Svartå föräldraförening verkar för att alla barn och unga ska få en fin uppväxt i Svartå och för att alla barn ska få möjlighet att vara en del av ett större sammanhang. Det sker genom inköpsstöd till skola och förskola, arrangemang av julgransplundring, skolavslutning och disco samt genom familjedagar utomhus där nya och gamla svartåbor i alla åldrar får en chans att mötas och lära känna varandra. Föreningen har genom åren verkat för att Svartå skola ska bestå och i nuläget finns inga planer på att lägga ner skolan, vilket vi är mycket glada för.
Hösten 2017 arrangerade Föräldraföreningen flera kostnadsfria aktiviteter, som julpyssel, bakning och grillning ute. För att vi ska kunna fortsätta arrangera aktiviteter för alla, behöver vi ditt stöd! Vill du hjälpa till vid någon aktivitet, eller bli stödmedlem? Tveka inte, utan hör av dig till foraldraforening.svarta@hotmail.com eller betala in medlemsavgiften direkt (100 kr/familj) till bankgironummer 268-8208! Skicka därefter ett mejl till ovanstående adress och ange ditt/era namn och ett telefonnummer där vi kan nå dig. Du kan också ringa mig direkt om du undrar över något, på telefonnummer 0720-106973.
Välkommen som medlem!
Hälsningar,
Anna Fonville, ordförande 2018

PS. Genom att betala in medlemsavgiften godkänner du att vi lägger in namn och telefonnummer/e-postadress i vårt medlemsregister. Vi delar inte dessa uppgifter med tredje part, utan använder endast uppgifterna för vår administration och i vår kontakt med dig/er. Du kan när som helst begära att bli borttagen ur registret.
 

Kontaktinfo.

Ordförande

Anna Fonnville
tfn 072-010 69 73

Vill du stödja vår verksamhet?

Medlemsavgift 100kr/familj

Bankgiro. 268-8208

Ange
 

Namn på ev. barn i skola/förskola

Namn på medlem/familj
Telefon nr


Genom att betala in medlemsavgiften godkänner ni att vi lägger in er i medlemsregistret

(innehåller namn och telefonnummer).

Tack till sponsorer

Svartå Föräldraförening
vill tacka de företag som lämnat bidrag till Bg-avgiften
.