• Startsida

Information från Utvecklingsgruppens styrelse

Styrelsen har bjudit in och gästats av Magnus Ådèn Degerfors kommuns chef på serviceförvaltningen.
Stefan Fejes berättade om orten, föreningarna ,företagen och om vad ideellt arbetande kämpar åstadkommit och åstadkommer.
Vi åkte en tur på orten och gjorde stopp och nedslag på ett antal intressanta platser och utväxlade tankar och idèer vad gäller relationsbygge och samarbete.
 
Vi har bjudit in och kommer att träffa en representant för LEADER och visa och presentera orten och diskutera samarbete vad gäller finansiering av kommande insatser och projekt på orten.
Mer om detta senare
 
Som vi tidigare nämnt har vi ett samarbete med Länsstyrelsen om utbildning av intresserade ortsbor i digitalt betalningssätt, telefon, surfplatta och dator. Utbildningen är avgiftsfri och vi avvaktar ”Covids härjningar” så att vi kan träffas i grupper under trygga former.
Vi återkommer.
 
Lördagen de 25 sept. arrangerar vi en arbetsdag och samlas vid Q-starmacken kl.9.00.
Jag hoppas du kan delta.
Vi vill gärna ha tips från dig/er om var du/ni tycker att vi skall jobba med och åtgärda.
Vi kommer själv att göra en behovsinventering.
Namn ,mailadress och telefonnummer hittar du längre ner.
 
En eloge och ett tack till Degerfors kommun för de vackra pelargonerna på räcket över vattendragen ,för lekredskapen vid skolan  och till Q-Star för det imponerade sätt de låter anlitat företag sköta ogräsrensning vid planteringen över bränslecisternerna.
 
Om du har några frågor som rör båtbryggan är du välkommen att kontakta Christiaan Haneveld på tel. 073/5204384
 
Om du har tips på något du vill att vi skall ägna oss åt på arbetsdagen eller om du har frågor eller synpunkter på det du nyss har läst är du välkommen att kontakta Stefan Fejes på tel. 073/9204078 eller mail stefan.fejes@telia.com

Med vänliga hälsningar
Stefan Fejes

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv