• Startsida

Information från Svartå IF

Ett par nyheter inför 2021 som vi vill dela med oss.

Om allt går som planerat så kommer MTB banan som cyklas på Svartåtrampet att uppgraderas med nya skyltar och bli en av de officiella cykellederna i Bergslagens Cykling, start och mål på leden blir parkeringen utanför FolketsHus.

Lite info från deras hemsida
”Bergslagen Cykling är ett samarbete mellan Örebro läns kommuner och föreningar och Region Örebro län. Namnet kommer från att de första mountainbikeområdena i länet har sitt ursprung i Bergslagen. För att göra det enkelt för dig omfattar Bergslagen Cykling alla typer av cykelleder i hela Örebro län.”

Höstens Svartålopp den 14 aug. blir ett jubileum då det är det 40e loppet, hur smittoläget utvecklar sig är svårt att säga men chansen att arrangemanget kan genomföras på ett traditionellt sett ökar med de kommande vaccinationerna mot Covid-19.
Tyvärr har ”Lidingöloppet on Tour” meddelat att dom inte har möjlighet att fortsätta med samma upplägg som tidigare, utan kommer gå över till att annat koncept. Vilket gör att den tidigare samverkan avslutats.

Aktiviteterna i gymnastikhallen ligger tills vidare nere, på grund av restriktioner och smittoläget. Värt att notera att alla kommunens idrottshallar är stängda för föreningsaktivitet, nytt besked från kommunen i frågan kommer i slutet på månaden.

Arbetet med att förbättra stigarna runt Svartå kommer att fortgå under året.

Årsmötet som normalt brukar hållas i början på februari kommer med all säkerhet att förskjutas tills senare i år.

Föreningen önskar dig en god fortsättning och ett aktivt 2021
/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna