• Startsida

Fiskenytt

Året som gått är det bästa som varit. Vi hade ingen is i vintras men dom första båtarna ute på Storbjörken kom redan i februari och fortfarande är det båtar ute på sjön i december. Vi har sålt rekordmånga fiskekort och speciellt många årskort. Fisket har varit väldigt bra i både Ölen och Storbjörken och speciellt abborrfisket med många abborrar över kilot.
Vi har i år också fortsatt med inplantering av fjällröding och om det blir is i vinter så hoppas vi på ett intressant isfiske av röding. Det har upplevts som positivt med många besökare vid isättningsrampen eftersom centrum normalt sett är ganska dött.
Det har varit som mest 8-10 trailers med båtar, merparten av fiskarna har kommit utifrån och speciellt ifrån Örebro.
/Storbjörken - Ölens Fiskevårdsförening.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv