• Startsida

Information från Svartå IF

Pågående veckoaktiviteter:
Vuxenträningen kör på måndagar kl 19-20
Barngymnastiken tisdagar 16.45-17.30
Boll&Lek tisdagar 17.45-19.00
Alla ovanstående aktiviteter i gymnastikhallen.

Arbetsdag på Hyttvallen
På lördag 31/10 kör vi en arbetsdag på anläggningen alla välkomna att hjälpa till efter bästa förmåga. Föreningen bjuder på kaffe och burgare vi drar igång arbetet vid kl 9:00

Föreningsnyheter i korthet.
Vi kan meddela att Svartå IF inte längre är medlem i fotbollsförbundet, pga bristande fotbollsaktivitet har vi till sist blivit uteslutna ur förbundet.

Vi har meddelat butikschefen på Lifvs att föreningen ställer upp på det som kan gynna båda parter och bidra med en lokal förankring av vår nya närbutik, vi har bl.a. delat ut reklam och inom kort kommer det snyggas till runt plattan gällande växtligheten.
Alla möjliga inköp tas via Lifvs.

Ett inledande arbete gällande en förbättring av fotbollsplanen har startat vi får se hur långt vi kommer under 2021 för att åter få gräs på planen.

Trots inställda arrangemang som Svartåträffen på 1maj, Svartåstafetten och ett anorlunda Svartålopp är ekonomin i balans och vi står väl rustade för kommande år.

Vi behöver dock fler och nya ledamöter till styrelsen för kommande år, är du intresserad och kan avvara tid för 8-10 möten/år så hör av dig till
Lennart Roos 073 997 05 20.

/Svartå IF

 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv