• Startsida

Svartå IF informerar

Efter en period med inställda aktiviteter och arrangemang gör vi nu ett försök att
dra igång det vanliga programmet under hösten. Allt kommer vara anpassat efter bästa förmåga till de riktlinjer som finns angående virus och det aktuella smittoläget, tillsammans och med personligt ansvar är vi säkra på att det ska fungera.

Höstens aktiviteter & arrangemang
Årets upplaga av Svartåtrampet lördagen den 10 oktober blir den fjärde sen starten och intresset för arrangemanget har ökat för varje år. Riktlinjer från folkhälsomyndigheten gör att vi kommer ha ett maxtak på 50 st deltagare på årets MTB runda under lördagen.
Inbjudan och föranmälan kommer inom kort.
Banan kommer även vara skyltad och ”öppen” hela söndagen för intresserade som inte fick plats eller inte kunde på lördagen, det kommer dock inte finnas några funktionärer på plats under söndagen. Start och mål vid Klubbstugan på Hyttvallen och starten är som vanligt kl 11:00. Mer info på Svartåtrampets sida.

Gymnastikhallen
Cirkelträningen för vuxna, Barngymnastiken och Boll&Lek för barnen drar inom kort igång håll koll här på hemsidan för kommande information.

Ledare, ledare & ledare
För hålla igång organiserade och återkommande aktiviteter genom Svartå IF så behövs det fler ledare, vore roligt om vi kunde får igång någon form av lagaktivitet på Hyttvallen nu när det är så många barn i Svartå.
Hör av dig om du är intresserad att starta upp och leda något och ett stort tack till er som redan idag leder någon aktivitet.

En arbetsdag är bokad till 31 oktober på Hyttvallen då fokuserar vi främst på att röja sly efter elljusspåret från kl 9:00 drar vi igång.
Är du inte expert på röja så finns andra saker att hjälpa till med.
Välkommen, föreningen bjuder på kaffe & burgare.

Torsdagsträningen drar också igång om du är intresserad och vill veta mer kontakta Roger Karlsson tfn 072 701 82 67

På senaste mötet beslutades bl.a. att köpa in ett volleybollnät till planen vid badland samt en ny matta styrketräningslokalen.

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv