• Startsida

Massage på söndag

Hej Svartå!
Jag tänkte ha behandlingar på söndag förmiddag i Svartå IF klubbstugan!

Nu har jag 2 tjänster på min bokadirekt
Massage (Svartå) och Relax Massage (Svartå)
Vill du ha hjälp med någon typ av smärtproblematik, rörlighet, träning eller livsstilförändringar så boka ”Massage (Svartå)
- här används både massage, triggerpunktbehandling och töjningar för att skapa bättre förutsättningar för att du ska kunna hjälpa dig själv bättre på lång sikt med rörelseträning eller att aktivera och stärka ett område.

Är du däremot ute efter en avslappnande och återhämtande (mentalt och fysiskt) behandling så boka ”Massage Relax (Svartå)”
Inga utfrågningar, undersökningar eller hemläxor!
Målet med den här behandlingen är att varva ner nervsystemet, lugna andningen och stilla sinnet för att sänka stressnivåerna. Min förhoppning är också att du får uppleva hur kraftfullt verktyg andningen är för att påverka våran fysiologi, stress och välmående.
Vill man så erbjuds lugn musik och aromaterapi också!
https://www.bokadirekt.se/places/-linus-littorin-26782
Hoppas vi ses på söndag
Mvh Linus

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Åkerlind » Bild 240 från förr:  ”Arkitekturen är helt underbart vacker!”

  • Linda » Alla barn välkomna på söndag:  ”Hoppas det blir stor uppslutning nu på söndag! Vi i föräldraföreningen har förbe..”

  • Thorbjörn » Att handla i Covid-19 tider:  ”Hej. Har en undran över om ni vet vem som äger gamla lanthandel i Svartå. Mvh T..”

  • Thommy Englund » Stigar för dig:  ”Kanonbra ide Lennart! Tack för det.”

  • Elisabeth Pettersson » Bild 265 från förr:  ”Min mamma Ulla Andersson bodde i Lustekulle. Hon var kusin med Anna Greta och In..”

Senaste nyheterna