• Startsida

Medlemsinfo från Svartå IF

En uppdatering från Svartå IF.
Coronaviruset har som alla vet stängt ner mycket av föreningens verksamheten under våren, några ljusglimtar har funnits bl.a. aktiviteterna i gymnastikhallen som till stor del kunde genomföras. Cirkelträningen för vuxna fick flytta ut till Hyttvallen lagom till vårvärmen anlände, träningen kommer troligen tillbaka efter sommaren i någon form då responsen har varit positiv. Tack till alla ledare som hållit i vårens aktiviteter.

Beslut om årets Svartåloppet tas söndag 28/6, håll tummarna att möjligheten öppnar sig och traditionen kan fortgå även i år.

Som en del kanske har noterat så har en del gula skyltar kommit upp längs grusvägar och stigarna, skyltarna markerar sträckningen för Svartåloppets 14km bana.
Allt är inte klart utan arbetet beräknas klart framåt hösten där även Svartåtrampets MTB bana ska märkas upp. Målet är att banorna ska användas mer frekvent och inte bara vid respektive arrangemang.

Tack till alla som skänker panten till Svartå IF, du ”pantar” dina burkar & pet-flaskor nere vid klubbstugan.
En hundlatrin är uppsatt efter grusvägen förbi Hyttvallen, vänligen använd den och undvik att slänga i föreningens soptunna.

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv