• Startsida

Medlemsinfo från Svartå IF

Under senhösten och perioden fram jul är det relativt lugnt på Hyttvallen och föreningens aktiviteter pågår mestadels inomhus i skolans gymnastikhall.

Ett passande läge att informera några rader om allmänna saker rörande föreningen då det finns många nyinflyttade till Svartå som vi hoppas redan är medlemmar eller snart blir det.
Hyttvallen är en kommunal anläggning som Svartå IF får nyttja fram till 2025-12-31 då avtalet löper ut. Föreningen står för drift och underhållskostnader vilket blir en ansenlig kostnad och arbetsuppgift, utan våra medlemmars arbetsinsatser och engagemang hade den uppgiften varit omöjlig.
2018 omsatte föreningen nästan 200000 kr och gjorde en vinst på 978kr.
Ambitionen är att fortsätta utveckla föreningen via fler aktiviteter och investeringar i Svartå.

Till styrketräningslokalen är snart alla nycklar utlämnade och ni som inte använder lokalen så ofta som ni kanske tänkte är välkomna att lämna tillbaka nyckeln så nya medlemmar kan prova på.
Tack till alla som lämnar burkar & petflaskor till insamlingen i klubbstugan, fortsätt gärna med det. Svartå IF kommer tyvärr inte medverka på årets julmarknad utan den traditionen bryts imorgon.

Mer föreningsinfo hittar du på hemsidan under Svartå IFs sidor

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv