• Startsida

Hembygdsföreningen informerar

Under oktober månad så har torsdagarna som vanligt flera volontärsinsatser gjort för att systematisera och kartlägga alla föremål som vi har inom föreningen, gräset har klipps och visst underhåll på Slottet. Frivilliga personer träffas varje torsdag fm för att hjälpa till.
 
Alla frivilliga medarbetare som har städat, bakat, klippt gräset, skött inventeringen av föremål och andra arbetsinatser underåret bjöds på söndagsmiddag på Degernäs Herrgård som ett tack för deras insatser för föreningen. Ett 25 tal personer kom och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans.
 
I det närmaste planeras Lucia att komma till Slottet i december. Också nästa års kommande evenemang planeras det inför, Valborg, 1:a maj och sommarens alla begivenheter. Vi har en hel del nyheter på gång men återkommer med dessa lite närmare fram på våren.
 
Hembygdsföreningen ser mycket positivt på allt som händer i Svartå nu med Utvecklingsgruppens initiativ, med "bli granne med mig", med Sjötullens intresseförening och med all övrig föreningsverksamhet i ideell anda. Tack för allt engagemang!
 
Styrelsen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Pia Gählman » Sjötullen informerar:  ”Ser helt underbart ut.Ni har verkligen ögon för detta,med att renovera och inred..”

  • Evert Karlsson » Klippt vid järnvägen:  ”Kan inte utvecklingsgruppen få till en röjning mellan järnvägen och Stationsväg..”

  • Erika Fridström » Mycket bra skyltat - tuff bana:  ”En rolig slinga som kräver full koncentration bitvis- glöm inte vatten då den bi..”

  • Håkan Karlsson » Svartå IF meddelar:  ”Mycket bra skyltat - tuff bana”

  • Reidor Wennström » Tegelbruket:  ”Sommar är så skönt.”

Senaste nyheterna