• Startsida

Hembygdsföreningen informerar

Under oktober månad så har torsdagarna som vanligt flera volontärsinsatser gjort för att systematisera och kartlägga alla föremål som vi har inom föreningen, gräset har klipps och visst underhåll på Slottet. Frivilliga personer träffas varje torsdag fm för att hjälpa till.
 
Alla frivilliga medarbetare som har städat, bakat, klippt gräset, skött inventeringen av föremål och andra arbetsinatser underåret bjöds på söndagsmiddag på Degernäs Herrgård som ett tack för deras insatser för föreningen. Ett 25 tal personer kom och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans.
 
I det närmaste planeras Lucia att komma till Slottet i december. Också nästa års kommande evenemang planeras det inför, Valborg, 1:a maj och sommarens alla begivenheter. Vi har en hel del nyheter på gång men återkommer med dessa lite närmare fram på våren.
 
Hembygdsföreningen ser mycket positivt på allt som händer i Svartå nu med Utvecklingsgruppens initiativ, med "bli granne med mig", med Sjötullens intresseförening och med all övrig föreningsverksamhet i ideell anda. Tack för allt engagemang!
 
Styrelsen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Åkerlind » Bild 240 från förr:  ”Arkitekturen är helt underbart vacker!”

  • Linda » Alla barn välkomna på söndag:  ”Hoppas det blir stor uppslutning nu på söndag! Vi i föräldraföreningen har förbe..”

  • Thorbjörn » Att handla i Covid-19 tider:  ”Hej. Har en undran över om ni vet vem som äger gamla lanthandel i Svartå. Mvh T..”

  • Thommy Englund » Stigar för dig:  ”Kanonbra ide Lennart! Tack för det.”

  • Elisabeth Pettersson » Bild 265 från förr:  ”Min mamma Ulla Andersson bodde i Lustekulle. Hon var kusin med Anna Greta och In..”

Senaste nyheterna