• Startsida

Medlemsinfo från Svartå IF

På lördag kallar vi till en arbetsdag där bl.a. en klippning av den lilla pulkabacken står på programmet. Alla intresserade är välkomna att hjälpa till från kl 9:00, föreningen står för kaffe & hamburgare.

Barnverksamheten i gymnastikhallen har dragit igång på torsdagarna och för de något äldre barnen (2008-2011) kommer hallen finnas tillgänglig på fredagar fr.o.m. 1nov för innebandy/fotboll, verksamheten på fredagar leds av Håkan Atterstig.

Ett förslag om att dra igång cirkelträning i gymnastikhallen efter nyår har förts fram,
om du är intresserad anmäler du intresse till Anna Tor.

Efter årsskiftet gäller nya regler för alla idrottsföreningar i Sverige angående uppdrag som innebär direkt och återkommande kontakt med barn under 18år.
Berörda personer kommer att få info om vad som gäller för att vi ska kunna hålla igång den populära barnverksamheten även efter årsskiftet.

Polisen har varit och säkrat bevis efter det senaste inbrottet på anläggningen. Framöver kommer all skadegörelse, stölder och inbrottsförsök på anläggningen Hyttvallen & styrketräningslokalen i skolan och att polisanmälas hur ringa dom än är.

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv