• Startsida

Information från Hembygdsföreningen
 


Första söndagen i Augusti avslutades sommarsäsongen för hembygdsföreningens aktiviteter på Slottet. Sommaren har varit välbesökt av gäster från både när och fjärran. Kaffe har druckits i bersån, kakor, bullar och mackor har avnjutits till tonerna av levande musik.
 
Avslutningen med det Stora Tårtkalaset blev en värdig tillställning med över 100 gäster som åt av det dignande tårtbordet.  ett trettiotal tårtor fanns på plats, alla bakade utav våra hjältar, frivilliga medlemmar som tar av sin tid för att baka. Tack!
 
Vi har haft en fantastisk säsong över sommaren och styrelsen vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt till men också ett stort tack till alla som har besökt oss under sommaren.
 
För att tacka mer handgripligt till er alla som har hjälpt oss med bakning, städning, gräsklippning, dokumentering och vad det nu kan vara så kommer "firmafesten" i år att avnjutas, som förr året på Degernäs Herrgård, den 20 oktober klockan 14.00. Ni är välkomna, anmälan sker till Birgitta.
 
Söndagen den 8 december kommer Lucia till Slottet för det traditionella Lucia firandet. Välkomna.
Syrelsen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna