• Startsida

Medlemsinfo från Svartå IF

Sommarens Svartålopp blev trots lite regn ett väldigt lyckat arrangemang, alla små moment fungerade utmärkt och de 202 löparna togs sig runt på respektive sträcka. Ett stort tack till alla funktionärer och sponsorer som gjorde årets lopp möjligt.


Lördagen 31 aug har vi en arbetsdag där det sista stationerna för nu ska monteras på utegymmet.
Alla välkomna från kl 9:00

Nästa större arrangemang är en föreningsfest lördag 7 sept kl 15:00 där vi startar med en invigning av utegymmet och en förevisning och tips från coachen om hur man får ut det mesta av redskapen.

Svartå IF bjuder bl.a. på pizza från Sur-Anna så vi vill gladeligen veta ungefär hur många som kommer. Anmäl gärna deltagande via sms/tfn till Lennart 0739970520 eller epost svarta1933@live.se så vi kan beställa rätt.

Som tidigare föreningsfest vänder vi oss främst till medlemmarna i Svartå IF men även alla funktionärer som hjälpt till under året är hjärtligt välkomna.

Under eftermiddagen/kvällen håller vi en förevisning av rullbandet som finns i klubbstugan därefter finns möjlighet till kubb, fotboll med mera.. vi mäter hur hårt du skjuter, kan någon slå rekordet på 99 km/h? Fika, godis etc står Svartå IF för och är man sugen på mer efter pizzan finns grillar att använda för medtagen mat.
Välkommen till Föreningsfesten

Svartåtrampet går av stapeln lördagen 12 oktober mer info om cykelloppet kommer senare.

/Svartå IF
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv