• Startsida

Info från Hembygdsföreningen

Under juli månad har vi serverat fika i bersån på Slottet, vår hembygdsgård, med ett stort antal besökare och gäster från olika håll både i Sverige och utomlands och vi har fått ta del av många berömmande ord om hembygdsgårdens skönhet och om det goda kaffet med hembakat kaffebröd.
 
Som vanligt har vi haft levande musik med Lennart Erlandsson, mycket populärt "one-man band" , från Degerfors. Han har spelat upp vid två söndagar och vi har, under hans ledning, haft en hel del allsång för oss.
 
Det stora kakkalaset igår, 28 juli, drog en storpublik till oss då vi bjöd på 35 olika sorters kakor. Musiken spelades av Folkessons Gitarrer från syd Närke. De har lovat komma tillbaka till oss nästa sommar med både ett musikprogram med Dan Anderssons dikter och musik (han skulle ha fyllt hundra år i september 2020)  och även ett allsångstillfälle.
 
Nästa, eller kommande söndag, den 4 augusti så har vi det stora Tårtkalaset på Slottet, vår hembygdsgård, mellan klockan 14 och 17. Om trenden håller i sig så kommer vi återigen att få mycket folk som attraheras av våra goda tårtor och den fantastiska miljön. Förra året satt vi nytt besöksrekord på tårtkalaset med över 100 gäster.
 
Välkomna
Styrelsen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv