• Startsida

Medlemsinfo från Svartå IF

Svartå IF tackar för månadens pant till föreningen (tur att man har stor bil) kan vi panta tre säckar i månaden så blir det ett välkommet tillskott i kassan.

Det 38e Svartåloppet närmar sig och arbetet inför lördagen 10 aug rullar på.
Ett stort tack till de drygt 20 företagen i närområdet som sponsrar årets lopp.
Racetimer sköter tidtagningen som förra året, personal från Lidingöloppet on Tour (LOT) kommer att vara på plats för svara på frågor om höstens Lidingölopp.
Priser som delas ut från LOT är
- 7 st startplatser till Lidingöloppet
- 2 st presentkort på Stadium (á värde 400 sek/kort)
- 2 st Lidingölopps-skor av Saucony 

Utöver dessa så tillkommer Svartå IFs fina priser till snabbaste Dam/Herr på 14km, 5,5km samt medalj & glass till alla i barnklassen där även snabbaste kille respekive tjej får ett extra pris.

Årets föreningsfest med bl.a. en invigning av utegymmet kommer preliminärt att arrangeras lördagen den 7 sep mer info om den kommer senare.

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Linda Johansson » Besök från kommunen:  ”Hej Hur kom det sig att artikeln om ev nedläggning av Svart Skola dök upp i tidn..”

  • Haea » Fånge nummer 10000:  ”Fascinerade roman ! ”

  • Babs » Midsommar:  ”Fin bild!”

  • per arlemyr » Affärslokalen uthyrd:  ”Det var på tiden att något händer i svartå!! verkligen trevligt att affären öppn..”

  • Lisbet Söderlund » Affärslokalen uthyrd:  ”Det skulle vara bra om informationen var kvällstid så vi som jobbar (dagtid)kan ..”

Senaste nyheterna