• Startsida

Medlemsinfo från Svartå IF

Svartå IF tackar för månadens pant till föreningen (tur att man har stor bil) kan vi panta tre säckar i månaden så blir det ett välkommet tillskott i kassan.

Det 38e Svartåloppet närmar sig och arbetet inför lördagen 10 aug rullar på.
Ett stort tack till de drygt 20 företagen i närområdet som sponsrar årets lopp.
Racetimer sköter tidtagningen som förra året, personal från Lidingöloppet on Tour (LOT) kommer att vara på plats för svara på frågor om höstens Lidingölopp.
Priser som delas ut från LOT är
- 7 st startplatser till Lidingöloppet
- 2 st presentkort på Stadium (á värde 400 sek/kort)
- 2 st Lidingölopps-skor av Saucony 

Utöver dessa så tillkommer Svartå IFs fina priser till snabbaste Dam/Herr på 14km, 5,5km samt medalj & glass till alla i barnklassen där även snabbaste kille respekive tjej får ett extra pris.

Årets föreningsfest med bl.a. en invigning av utegymmet kommer preliminärt att arrangeras lördagen den 7 sep mer info om den kommer senare.

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Åkerlind » Bild 240 från förr:  ”Arkitekturen är helt underbart vacker!”

  • Linda » Alla barn välkomna på söndag:  ”Hoppas det blir stor uppslutning nu på söndag! Vi i föräldraföreningen har förbe..”

  • Thorbjörn » Att handla i Covid-19 tider:  ”Hej. Har en undran över om ni vet vem som äger gamla lanthandel i Svartå. Mvh T..”

  • Thommy Englund » Stigar för dig:  ”Kanonbra ide Lennart! Tack för det.”

  • Elisabeth Pettersson » Bild 265 från förr:  ”Min mamma Ulla Andersson bodde i Lustekulle. Hon var kusin med Anna Greta och In..”

Senaste nyheterna