• Startsida

Månadsrapport från Utvecklingsgruppen

-”Gamla vägen” till badet var tidigare belagd med olämpligt ytmaterial  som innebar stor punkteringsrisk för cyklister eller att de valde att cykla på landsvägen med dess risker. Vi kontaktade Sveaskog som lagt på lämpligare material och vi skall be Martinssons åkeri att köra några vändor och platta till.
Stort tack till Sveaskog för snabb och tacksam insats.
-Parkeringen vid badet är färdig och är numera säkert dubbelt så stor mot tidigare.
Nu hoppas vi att alla fordon får plats och att vi slipper parkering på andra sidan landsvägen med tanke på
olycksfallsrisken vid passage över vägen till badet.
Vi avvaktar årets parkeringssäsong, utvärderar och återkommer till kommunen beträffande skyltning ang. husbilar, husvagnar och personbilar.
-Q-Star meddelar att de inte glömt att åtgärda planteringen vid macken. De tar tag i detta så fort de får ledig maskinkapacitet. Vi ligger på och bevakar.
-En arbetsdag är inplanerad Lördagen den 3 augusti. Vi återkommer med mer information längre fram men vi är glada om du redan nu ”bockar av” i almanackan, vi behöver fler ideella krafter.
-Vi har haft en träff med kommunens säkerhetsamordnare och planerat en trygghetsvandring under mörka hösten. Vi kommer att gå ut brett till er med frågor om vad som gör er glada och lyckliga med orten men även vad som gör er ”oglada” och otrygga. Bra om du börjar fundera och notera redan nu.
Vi återkommer med mycket mer information även här.
 
Om det är något som är oklart eller om det är något du funderar över är du välkommen att kontakta
Stefan Fejes eller någon annan i styrelsen
 
Utvecklingsgruppens styrelse önskar alla en fortsatt trevlig sommar.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Linda Johansson » Besök från kommunen:  ”Hej Hur kom det sig att artikeln om ev nedläggning av Svart Skola dök upp i tidn..”

  • Haea » Fånge nummer 10000:  ”Fascinerade roman ! ”

  • Babs » Midsommar:  ”Fin bild!”

  • per arlemyr » Affärslokalen uthyrd:  ”Det var på tiden att något händer i svartå!! verkligen trevligt att affären öppn..”

  • Lisbet Söderlund » Affärslokalen uthyrd:  ”Det skulle vara bra om informationen var kvällstid så vi som jobbar (dagtid)kan ..”

Senaste nyheterna