• Startsida

Medlemsinformation från Svartå IF maj

Början på maj är en hektisk tid för många så även för oss i Svartå IF som har haft två större arrangemang på kort tid, Svartåträffen & Svartåstafetten.

Svartåträffen på 1 maj gick ypperligt då runt 30 personer från föreningen skötte kiosken och besöksparkeringen. Kiosken som nu inte var under tält utan sköttes från klubbstugan där drygt 520 hamburgare grillades. Antal bilar på parkeringen ökade och beräknas till 450st vilket tillsammans med kiosken gav behövliga inkomster.
En eloge till alla inblandade då det några timmar efter träffen är svårt att tro att det varit så mycket folk och bilar på platsen då alla spår är bortstädade och området ser bättre ut än dagen innan Svartåträffen.

Svartåstafetten blev också lyckad då fler lag kom till start och mer folk var på plats
för att först se barnlagen springa sin stafett och därefter de åtta lagen i vuxenklassen.
Inte oväntat blev det Svartå IFs lag som för andra året i rad kom först i mål denna gång före lagen ”Deform” och ”Setra Engagemang”.
Överskottet från arrangemangen går bl.a. till att färdigställa utegymmet vilket är prio för 2019. Fyra stationer är beställda och ska monteras, håll utkik efter kommande arbetsdagar om du vill hjälpa till.

Tack till alla funktionärer som ställde upp för Svartå IF samt sponsorerna Kaseja Snickeri för upplåtande av parkeringen på 1maj och Öysteins Gotteri för kaffe och ett positivt samarbete gällande Stafetten och kommande Svartålopp.

/Svartå IF

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Åkerlind » Bild 240 från förr:  ”Arkitekturen är helt underbart vacker!”

  • Linda » Alla barn välkomna på söndag:  ”Hoppas det blir stor uppslutning nu på söndag! Vi i föräldraföreningen har förbe..”

  • Thorbjörn » Att handla i Covid-19 tider:  ”Hej. Har en undran över om ni vet vem som äger gamla lanthandel i Svartå. Mvh T..”

  • Thommy Englund » Stigar för dig:  ”Kanonbra ide Lennart! Tack för det.”

  • Elisabeth Pettersson » Bild 265 från förr:  ”Min mamma Ulla Andersson bodde i Lustekulle. Hon var kusin med Anna Greta och In..”

Senaste nyheterna