• Startsida

Månadsrapport från Utvecklingsgruppen

Utvecklingsgruppens styrelse har haft års- och konstituerande möte.
Ett stort  tack till  avgående  styrelserepresentanterna Göran Atterstig, Karin Foberg. Lennart Roos samt avgående valberedare Henry Tervo för mycket uppskattade insatser samt till alla Svartåbor som på ett eller annat sätt bidragit med många timmars ideellt arbete.
Samtidigt vill vi hälsa Hannah Linder och Oscar Littorin välkomna till styrelsen och Erika Fridström till valberedningen.
Styrelsens sammansättning(i bokstavsordning): Annika Lewitzki Andersson, Stefan Fejes ordförande, Christiaan Haneveld kassör, Linda Johansson, Hannah Linder, Oscar Littorin, Leif Nylén vice ordförande, Marjo Välimaa sekreterare.
Du är välkommen att höra av dig till oss med idéer, förslag och kommentarer.
Årsberättelsen kan du läsa här.
 
Närmaste aktiviteter är kommande styrelsemöte 9 april samt att vi bokat in möte där styrelse kommer att träffa bl.a. representanter för kommunens politiska partier samt ett annat möte tillsammans med Servicenämnden.
Efter den ”politiska turbulens” som varit efter valet verkar det som att läget stabiliserat så pass att vi nu kan gå vidare och vår ambition med träffarna är att bygga nya relationer med berörda och informera om vår målsättning med verksamheten, vad vi åstadkommit och vad vi kommer att åstadkomma genom ideella insatser och vad vi måsten ha hjälp med från kommunen.
 
Vi håller oss fortlöpande informerade om och är i många fall aktiva med bl.a. Svartå Herrgård, Sjötullen, ”Kioskhuset”, ”Pizzeriahuset” LIS-dokumentet, Trafiksituationen, Trygghetsvandring, utbyggnad av badets parkering, Q.Stars plantering vid ”macken”, Sveaskogs utlovade insatser,  med mera.

/Styrelsen Svartå Utvecklingsgrupp

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna