• Startsida

Månadsmöte

Månadens PRO-möte hölls onsdagen den 5 december.
Eter ett kort mötet så bjöd Anders Thunberg och Jan-Åke Ahlin på skönsång och -spel. De började med "Jag ger dig min morgon". Sedan var det dags för litet julmusik och blandat med annan musik. I pausen serverade kaffe med lussekatter och pepparkakor.
Försäljning av åror med fina vinster och dragning hanns också med. Efter pausen spelade Jan-Åke Ahlin dragspel och Anders Thunberg kompade på gitarr på begäran. De spelade bland annat några Evert Taube-visor. Som sista  låt fick vi höra "Du är med mig var jag går".
Eftersom det var sista mötet för i år önskade styrelse alla God Jul.
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Marita Gunnarsson » Bild 148 vinter från förr:  ”På bilden tror jag det är Wivi Eriksson som är dotter i huset”

  • Gunilla Larsson (Jansson) » Kungabesök från förr bild 136 & 137:  ”Min mamma Kerstin Jansson och moster Anna -Lisa Öhrman finns med på bild bland R..”

  • Gunilla Larsson ( Jansson) » Bild 101 från förr:  ”Jag kommer ihåg lite om detta. Mina föräldrar Kerstin o Gunnar bodde i fd Kalle ..”

  • Anne Atterstig » Bild 132 från förr:  ”Ser ut som hemma hos oss vårt hus är byggt 1943 av Gustav och Emma Gröning. Kan..”

  • Ingela » Nya pinnar på badplatsen:  ”De nya pinnarna gör dessvärre ingen nytta. Änderna flyger lika bra för det. Och ..”

Senaste nyheterna