• Startsida

Uppdatering GDPR

I och med införandet av GDPR (General Data Protection Regulation) 25 maj, som ersätter tidigare PUL (personuppgiftslagen), vill vi informera våra medlemmar om vad som gäller.
När du tecknar dig för medlemskap i Utvecklingsgruppen godkänner du att föreningen förtecknar ditt namn ett medlemsregister, Utvecklingsgruppen förbinder sig att behandla personuppgifterna i registret på ett säkert sätt och inte dela dem vidare till andra parter.

Personuppgifter som publiceras på hemsidan www.svarta.nu samt i infobladet Svartå.brevlåda publiceras efter samtycke med berörd person.
Inkomna personuppgifter från övriga parter som medverkar i infobladet eller på hemsidan utöver Utvecklingsgruppen ansvarar respektive part för att laglig grund (samtycke) finns innan publicering. Utvecklingsgruppen förbinder sig att behandla inkomna personuppgifter på ett säkert sätt och använda dom enbart till det specifikt ämnade ändamålet.

För att rätta felaktiga eller radera personuppgifter tar du kontakt med föreningen via befintliga kontaktuppgifter för åtgärd.

Mer info på sidan GDPR info

/Svartå Utvecklingsgrupp 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Babs » Midsommar:  ”Fin bild!”

  • per arlemyr » Affärslokalen uthyrd:  ”Det var på tiden att något händer i svartå!! verkligen trevligt att affären öppn..”

  • Lisbet Söderlund » Affärslokalen uthyrd:  ”Det skulle vara bra om informationen var kvällstid så vi som jobbar (dagtid)kan ..”

  • Niclas » Bli min granne:  ”Svartå.. Det fint och bra priser på hus”

  • M. Välimaa » Bild 148 vinter från förr:  ”Det är Birgitta Nilsson.”

Senaste nyheterna