• Startsida

Uppdatering GDPR

I och med införandet av GDPR (General Data Protection Regulation) 25 maj, som ersätter tidigare PUL (personuppgiftslagen), vill vi informera våra medlemmar om vad som gäller.
När du tecknar dig för medlemskap i Utvecklingsgruppen godkänner du att föreningen förtecknar ditt namn ett medlemsregister, Utvecklingsgruppen förbinder sig att behandla personuppgifterna i registret på ett säkert sätt och inte dela dem vidare till andra parter.

Personuppgifter som publiceras på hemsidan www.svarta.nu samt i infobladet Svartå.brevlåda publiceras efter samtycke med berörd person.
Inkomna personuppgifter från övriga parter som medverkar i infobladet eller på hemsidan utöver Utvecklingsgruppen ansvarar respektive part för att laglig grund (samtycke) finns innan publicering. Utvecklingsgruppen förbinder sig att behandla inkomna personuppgifter på ett säkert sätt och använda dom enbart till det specifikt ämnade ändamålet.

För att rätta felaktiga eller radera personuppgifter tar du kontakt med föreningen via befintliga kontaktuppgifter för åtgärd.

Mer info på sidan GDPR info

/Svartå Utvecklingsgrupp 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Marita Gunnarsson » Bild 148 vinter från förr:  ”På bilden tror jag det är Wivi Eriksson som är dotter i huset”

  • Gunilla Larsson (Jansson) » Kungabesök från förr bild 136 & 137:  ”Min mamma Kerstin Jansson och moster Anna -Lisa Öhrman finns med på bild bland R..”

  • Gunilla Larsson ( Jansson) » Bild 101 från förr:  ”Jag kommer ihåg lite om detta. Mina föräldrar Kerstin o Gunnar bodde i fd Kalle ..”

  • Anne Atterstig » Bild 132 från förr:  ”Ser ut som hemma hos oss vårt hus är byggt 1943 av Gustav och Emma Gröning. Kan..”

  • Ingela » Nya pinnar på badplatsen:  ”De nya pinnarna gör dessvärre ingen nytta. Änderna flyger lika bra för det. Och ..”

Senaste nyheterna