• Startsida

Uppdatering GDPR

I och med införandet av GDPR (General Data Protection Regulation) 25 maj, som ersätter tidigare PUL (personuppgiftslagen), vill vi informera våra medlemmar om vad som gäller.
När du tecknar dig för medlemskap i Utvecklingsgruppen godkänner du att föreningen förtecknar ditt namn ett medlemsregister, Utvecklingsgruppen förbinder sig att behandla personuppgifterna i registret på ett säkert sätt och inte dela dem vidare till andra parter.

Personuppgifter som publiceras på hemsidan www.svarta.nu samt i infobladet Svartå.brevlåda publiceras efter samtycke med berörd person.
Inkomna personuppgifter från övriga parter som medverkar i infobladet eller på hemsidan utöver Utvecklingsgruppen ansvarar respektive part för att laglig grund (samtycke) finns innan publicering. Utvecklingsgruppen förbinder sig att behandla inkomna personuppgifter på ett säkert sätt och använda dom enbart till det specifikt ämnade ändamålet.

För att rätta felaktiga eller radera personuppgifter tar du kontakt med föreningen via befintliga kontaktuppgifter för åtgärd.

Mer info på sidan GDPR info

/Svartå Utvecklingsgrupp 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Åkerlind » Bild 240 från förr:  ”Arkitekturen är helt underbart vacker!”

  • Linda » Alla barn välkomna på söndag:  ”Hoppas det blir stor uppslutning nu på söndag! Vi i föräldraföreningen har förbe..”

  • Thorbjörn » Att handla i Covid-19 tider:  ”Hej. Har en undran över om ni vet vem som äger gamla lanthandel i Svartå. Mvh T..”

  • Thommy Englund » Stigar för dig:  ”Kanonbra ide Lennart! Tack för det.”

  • Elisabeth Pettersson » Bild 265 från förr:  ”Min mamma Ulla Andersson bodde i Lustekulle. Hon var kusin med Anna Greta och In..”

Senaste nyheterna